Tilbud!

Snusemåtte 50 x 80 cm

Snusemåtte 50 x 80 cm

Original price was: kr.275.00.Current price is: kr.199.00.

Utroligt underholdende snusetæppe, som holder din hund aktiveret og engageret. Dette snusetæppe er fyldt med forskellige forhindringer, som holder din hund underholdt i timevis, og du undgår at hunden bliver rastløs.

Aktivitetsspil til hunde
Et snusetæppe fungerer som et aktivitetsspil til hunde, som udfordrer mere end hunden måske er vant til. Når din hund først har vænnet sig til dette snusetæppe, vil du blive overrasket over, hvor vaks den kan være, til at løse de forskellige forhindringer. Det er samtidig sundt for hundens kognitive udvikling at blive udfordret på ugentlig basis. Det kan være en god løsning, hvis din hund virker meget rastløs og konstant opsøgende til sjov og leg. I stedet for, at det ender med at hunden bider i møbler, kan dette snusetæppe være en god løsning, for at hunden ikke begynder at kede sig.

Snusemåtte til hunde
Ser du din hund som begavet? Det kan du lade komme an på prøve med denne snusemåtte, som er lidt ekstra udfordrende end andre varianter. Nu kan I lege ‘søg’ hjemme i stuen, på kontoret, eller hvor I nu lige befinder jer. Du holder din hund beskæftiget og udfordrer den samtidig, så den bliver endnu klogere. Når hunden er blevet så dygtig, at den mestrer denne snusemåtte fuldstændig, kan I med fordel opgradere til andre aktivitetsspil og sjovt legetøj, som holder hunden i gang og giver anledning til en masse skøn kvalitetstid og leg med din hund. Snart vil jeres hund være den dygtigste på hele vejen!

Sådan bruger du snusemåtten
Find godbidderne frem og gem dem i de forskellige lommer på snusemåtten. Nu bliver hundens lugtesans for alvor aktiveret, når den skal snuse sig frem ti,l hvor godbidden er. Du kan gøre udfordringen lettere eller sværere, alt efter hvor kraftigt godbidden, tørfoderet eller en anden snack dufter. Ud over at være en god aktiveringsleg, hvor hunden lærer meget, vil det samtidig virke afslappende for hunde, og det vil være et godt redskab, til at få hunden til at falde lidt til ro.

Vægt 0.3 kg
Indkøbskurv