GIV DIN HUND OG KAT ET SUNDT LIV af Lise Bang Hansen

OM FORFATTEREN
Lise Bang Hansen er uddannet dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 1993. Hun har boet i London, hvor hun har arbejdet i smådyrspraksis i mange år og blandt andet videreuddannet sig inden for akupunktur og klassisk homøopati. Lise driver i dag en henvisningsklinik med base i dels Aarhus og dels i Fredensborg, hvor hun hjælper kronisk syge dyr fra hele landet. Hun sidder også i bestyrelsen for Foreningen for Integreret Veterinærmedicin.

kr.299.00

At have hund og kat er et stort ansvar, der er lige dele en udfordring og en fantastisk oplevelse. Der er mange ting, man skal tage stilling til, og man kan blive i tvivl om under sit kæledyrseventyr. Bør min hund kastreres? Hvad skal min kat have at spise? Skal kæledyr ikke vaccineres hvert år længere? Kan allergi helbredes? Hvad er homøopati – og hvordan bruges det til dyr?
Giv din hund og kat et sundt liv henvender sig til enhver med kærlighed til dyr og interesse for deres sundhed og velfærd. Dyrlæge Lise Bang Hansen sætter fokus på, hvordan vi giver vores hunde og katte en sund livsstil, og giver samtidig et fyldestgørende indblik i de mange behandlingsmuligheder til dyr – både traditionelle og alternative.

Vægt 0.25 kg
Indkøbskurv