100 HURTIGE SPØRGSMÅL OG SVAR OM DIN NYE HVALP af dyrlæge Lise Bang Hansen

OM FORFATTEREN
Lise Bang Hansen er uddannet dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 1993. Hun har boet i London, hvor hun har arbejdet i smådyrspraksis i mange år og blandt andet videreuddannet sig inden for akupunktur og klassisk homøopati. Lise driver i dag en henvisningsklinik med base i dels Aarhus og dels i Fredensborg, hvor hun hjælper kronisk syge dyr fra hele landet. Hun sidder også i bestyrelsen for Foreningen for Integreret Veterinærmedicin.

100 HURTIGE SPØRGSMÅL OG SVAR OM DIN NYE HVALP af dyrlæge Lise Bang Hansen

kr.149.00

At udvide familien med et nyt medlem i form af en hundehvalp er en stor beslutning, og der er rigtig mange ting, man bør sætte sig ind i, ikke blot i forhold til valget af den rette hvalp, men også løbende fra hvalp til voksen hund. Hvornår skal hvalpen til dyrlæge? Hvor tit skal hvalpen spise? Hvad skal vi gøre, når hvalpen bider? Man kan bogstaveligt talt have 100 spørgsmål.
100 hurtige spørgsmål og svar om din nye hvalp er en guidebog til dig, der skal have en ny hvalp i huset. På let og overskuelig vis stiller bogen 100 spørgsmål og giver 100 tilsvarende svar om alt, hvad man kan være i tvivl om, når man kaster sig ud i eventyret, det er at få en hvalp. Spørgsmålene er inddelt i kategorier og er lette at navigere i for de nybagte hvalpeejere.
Bogen er skrevet af dyrlæge Lise Bang Hansen kendt for bogen Giv din hund og kat et sundt liv.

Vægt 0.2 kg
Størrelse 1 × 10 × 20 cm
Indkøbskurv