Privatlivspolitik

PERSONDATA VED KØB

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Mobiltelefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hun og hund – jagt og outdoor for kvinder og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi sender dig IKKE e-mails og andet, uden du eftertrykkeligt har givet samtykke hertil.

Den ansvarlige for webshoppen og indehaver har adgang til disse oplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.hunoghund.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi anvender Trustpilot.dk til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

Som kunde hos hun og hund – jagt og outdoor for kvinder har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hun og hund – jagt og outdoor for kvinder via e-mail info@hunoghund.dk.

Kreditkortoplysninger krypteres.

Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Indkøbskurv