Jagtberetninger af Zenia Maltha

Zenia Maltha er en af Indbliks nyeste jagtbogsforfattere. Hun er selvforsynende jæger i en småbørnsfamilie og går meget op i at vide, hvor maden kommer fra.
Zenia er selv en ivrig jæger, og sammen med jagthunden Donna er hun ofte ude på jagt. Hun har en populær profil på Instagram, hvor små 30.000 jagtelskere følger hendes liv med jagt og natur.

kr.349.00

Er du én gang trådt ind i jagtens univers, træder du aldrig ud igen! Den erfaring har Zenia Maltha gjort sig som jægerinde i en
selvforsynende småbørnsfamilie.
I Jagtberetninger – 30 jægere fortæller – med forord af Rane Willerslev – folder Zenia Maltha jagtuniverset ud med præsentationer af 30 forskellige typer jægere og beretninger fra deres jægerliv. Det er fortællinger om liv og død. Om rigtigt og forkert. Om fjordjagt i Nordjylland og bjørnejagt i Canada. Fælles for dem alle er en glødende kærlighed til alt det, som naturen og jagten kan give os.
Fortællingerne er for alle − både dig, der er garvet jæger og dig, der aldrig har holdt et gevær. Bogen er for dig, der vil finde tilbage til det bæredygtige liv − både for dyr og mennesker. Den er for dig, der tror på, at dyrevelfærd også er menneskers velfærd.

Til sidst i bogen, efter jagtberetningerne, finder du derfor også eventyrlige vildt-opskrifter som agerhøne-risotto og vildt-tartar, der bringer dig fra jord til bord.

Jagtberetninger af Zenia Maltha

Vægt 0.25 kg
Indkøbskurv