FT-Spaniels – Den komplette træningsbog

FT-Spaniels – Den komplette træningsbog er en komplet grundbog og et opslagsværk, der hjælper dig fra nyslået hvalpeejer til du står med en færdigtrænet jagthund, ligesom det er en guldgrube af gode råd om dagligdagen med og træningen af din FT-Spaniel.

Forfatter: Mogens Pedersen og Mathias Vogdrup-Schmidt

kr.349.00

Field Trial Cocker og Springer-spaniels, eller FT-Spaniels, er fantastiske jagt- og markprøvehunde, og racen har vundet danskernes hjerter, både som familiehund og som jagthund.

Der er 190.000 jægere i Danmark og en voksende interesse for at gå på jagt med hund. Netop fordi en FT-Spaniel både er en familie- og jagthund er den rette træning afgørende. En FT-Spaniel skal både kunne trives med familien, og den skal være en fremragende jagtkammerat.

FT-Spaniels – Den komplette træningsbog er en komplet grundbog og et opslagsværk, der hjælper dig fra nyslået hvalpeejer til du står med en færdigtrænet jagthund, ligesom det er en guldgrube af gode råd om dagligdagen med og træningen af din FT-Spaniel. Bogen bygger på træningsprincipperne, som en af Danmarks mest kendte spaniel-trænere, Jesper Brahe, har brugt et helt liv på at udvikle.

 

”Efter næsten 30 år med FT-Spaniels og et
liv med jagt har jeg lært, at konsekvent og
korrekt træning er afgørende for, at du får
den fulde glæde af din FT-Spaniel. Det har
været en spændende proces at være med
til at formidle mine træningsprincipper i
denne bog, så enhver kan få en fantastisk
jagtkammerat”.
Jesper Brahe,
Professionel jæger og hundetræner

Vægt 0.5 kg
Indkøbskurv