Canelana – SELVA – Ulddækken

Hvorfor ulddækken?
Uld har tre vidunderlige egenskaber: Det varmer, isolerer og ånder. At holde hundens muskler varme både før og efter gåture og motion kan forebygge skader og vil hjælpe hunden til at komme sig hurtigere. Hundens krop skal derfor ikke bruge unødig energi på at holde sin kropstemperatur oppe.

kr.449.00kr.899.00

SELVA ulddækken er en AMBASSADØR i grøn. Selva betyder regnskov/jungle. SELVA har en smuk grøn farve og er lavet af 100% tyk merinould, samme type uldstof som i folks jakker (Grimsbu, Telemark, Frida, Multi). Det er et varmt, behageligt og funktionelt dækken. Den er hverken vand- eller vindtæt, men den er dejlig varm. Derudover er den blød, så hundene har god bevægelighed i dette betræk. Lækkert for hunden at have på i bilen, når det er koldt. Lækker at have på før og efter træning, før og efter en tur. Uld varmer selv når den er våd. Uld er ikke statisk og lugte sætter sig ikke i uldbetrækket som i syntetiske betræk. 

Canelana – SELVA – Ulddækken har samme smarte pasform som de andre Canelana tæpper Thermo, Ambassador og Lana, og det sidder som fod i hose. Fronten er ribbet for bedre fleksibilitet ved på- og afklædning. Der er en justerbar rem rundt om maven og strammer både i nakken og bagved for den bedst mulige pasform til din hund.

Terriermodellen har en åbning bagpå til haler, der står lige op. 
Fås også i en model tilpasset gravhunde og andre kortbenede racer – 6 størrelser med en ryglængde på 30, 33, 36, 40, 45 og 50 cm.

Vores dæk har ikke huller til seler, seler kan bruges udenfor dækket.

Om ulds vidunderlige egenskaber, vask og rengøring af uldbetrækket:

  • Uld er selvrensende; uld indeholder lanolin, som er et voksagtigt fedtstof
  • Uld kan absorbere cirka 1/3 af sin egen masse i form af vanddamp uden at føles fugtig
  • Uld er biologisk nedbrydeligt og bæredygtigt

I mange tilfælde kan det være nok at ryste og lufte i frisk luft i et par timer, uld er antibakterielt og snavs optages normalt ikke i uldfibrene, men sætter sig på ydersiden. Ønsker du at vaske, anbefaler vi maskinvask uldprogram 30 grader, og uldvaskemiddel. Maskinprogrammerne er ofte skånsommere end håndvask, da temperaturen er præcist reguleret. Desuden skyller maskinvask skyllevandet ud med rester af sæbe og snavs, og centrifugering betyder, at uldstoffet tørres hurtigere. Vådt uldstof kan give gode betingelser for bakterievækst gennem restvandet, selvom uld er antibakterielt.

Hvorfor ulddækken?
Uld har tre vidunderlige egenskaber: Det varmer, isolerer og ånder. At holde hundens muskler varme både før og efter gåture og motion kan forebygge skader og vil hjælpe hunden til at komme sig hurtigere. Hundens krop skal derfor ikke bruge unødig energi på at holde sin kropstemperatur oppe.

Brug af ulddækken er fremragende mellem slippene på jagtprøver! Uldtæppet kan være nyttigt til alle hunde uanset race. Især ældre hunde, hunde med skader eller slidgigt vil ofte have dårligere kredsløb og dermed lettere fryse. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være det første valg for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden under tæppet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Vægt 0.4 kg
Canelana str

2XL, 2XL 73cm, 2XL 85cm, 2XS, 3XS, 4XS, 5XS, Dachs 30cm, Dachs 33 cm, Dachs 36 cm, Dachs 40cm, Dachs 45cm, Dachs 50 cm, L, L terrier, M, M terrier, M/L, M/L 48cm, M/L 53cm, M/L terrier, S, S terrier, S/M, S/M terrier, XL 64cm, XL 69cm, XS

Indkøbskurv