Canelana – AMBASSADØR- Ulddækken

kr.439.00kr.939.00

AMBASSADØR- Ulddækken
AMBASSADØR ulddækkenet repræsenterer alt hvad Canelana står for, deraf navnet. Det er lavet i ren, tyk merinould. Dækkenet er varmt, behageligt og funktionelt. Det er hverken vand- eller vindtæt, men det er godt og varmt. I tillæg er det blødt, så hunden har god bevægelighed i dette dækken. Dejligt for hunden at have på i bilen når det er koldt. Fint at have på før, under og efter træning, samt før, under og efter tur. Uld absorberer meget fugtighed og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et uld dækken ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana AMBASSADØR ulddækken har samme pasform som Canelana Aurora, Thermo og Frost, og det sidder som støbt. På fronten er der ribstrikket for bedre fleksibilitet ved af- og påklædning. Der er justerbar strop rundt om maven og stramning i både hals og bag for bedst mulig pasform til din hund.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?
Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver, samt under f. eks. lydighedstræning i en kold hal eller på banen! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valg for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Terrier modellen har åbning i bag til haler som står ret op. Findes i hhv. str. XS, S, M.

Vægt 0.4 kg
Canelana str

2XL, 2XS, 3XS, 4XS, 5XS, Dachs 30cm, Dachs 33 cm, Dachs 36 cm, Dachs 40cm, Dachs 45cm, Dachs 50 cm, L, L terrier, M, M terrier, M/L, M/L terrier, S, S terrier, S/M, S/M terrier, XL 64cm, XL 69cm, XS, XS terrier

Indkøbskurv