UniQ Power 12 kg

Med UniQ POWER hundefoder som brændstof har din hund de bedste betingelser for at yde det optimale.

kr.539.00

Med UniQ POWER hundefoder som brændstof har din hund de bedste betingelser for at yde det optimale.

12 kg pose.

Med UniQ POWER hundemad som brændstof har din hund de bedste betingelser for at yde det optimale ved f. eks. træning op til prøver, jagt, konkurrencer, lange cykelture, etc.
Råvarerne i UniQ POWER er valgt med omhu. Et højenergifoder skal opfylde forskellige behov, det skal være let fordøjeligt, næring- og energigivende samt ikke mindst velsmagende. Velsmagende, fordi hårdt arbejde, konkurrencer og jagt kan stresse hunden og give mindre ædelyst. UniQ POWER er tilsat svinefedt for at stimulere ædelysten og give ekstra energi.

UniQ POWER er for kraftig kost i hverdagen og anbefales derfor kun til aktive perioder. Du bør være opmærksom på, at din hunds ydelser kun bliver så gode som den genetiske afstamning, træning og uddannelse tilsiger. Hvert eneste af disse kriterier har en afgørende indflydelse på en hunds præstationer. Men, hvis du fodrer med POWER kan du være sikker på, at det energimæssige er optimalt.

Komplet fuldfoder til hunde

UniQ Power er specielt udviklet til hunde, der skal præstere hårdt arbejde (brugs- og konkurrencehunde), og klar til servering. UniQ Power kan anvendes i tør form eller opløst i vand. Husk hunden skal altid have adgang til friskt vand. Vejledende fodermængder pr. dag er 11-17 g/kg. Da UniQ Power er udviklet til hunde, der skal yder det optimale, vil hunden i perioder med hårdt arbejde optage mere foder. Vil du have råd og vejledning, så kontakt nærmeste forhandler. Maden opbevares bedst køligt, mørkt og tørt. Råvarerne er primært frembragt af danske landmænd og fiskere. Råvarerne kontrolleres løbende på laboratorium.

Indhold pr. kg

  Protein 25%
  Fedtindhold 27%
  Træstof 2,5%
  Råaske 6,5%
  Vand 9%
  Calcium 1,3%
  Fosfor 1,1%
  Magnesium 0,1%
  Natrium 0,45%
  Kalium 0,5%

Vitaminer

  Vitamin A 12000 IE
  Vitamin D3 1200 IE
  Vitamin E 120 mg
  Vitamin B1 2 mg
  Vitamin B2 8 mg
  Vitamin B6 1,6 mg
  Niacin 17,2 mg
  Ca-D-Pantothensyre 24 mg
  Vitamin B12 0,08 mg
  Biotin 0,02 mg
  Folinsyre 0,32 mg
  Chloin chlorid 1640 mg

Sporstoffer

  Calciumjodat, vandfrit 2,99 mg l
  Kobber chelat af aminosyrehydrat 2 mg Cu
  Zinksulfat, monohydrat 56,61 mg Zn
  Natriumselenit 0,058 mg Se

Omega-3 og -6 fedtsyre

  Omega-3-fedtsyrer 7,44 g
  Omega-6-fedtsyrer 32,72 g
  EU antioxidanter og konserveringsmidler
Vægt 12 kg
Indkøbskurv