Northern Hunting – TYRA PRO Dark green – outdoorbuks

Tyra pro explorer pants til kvinder, er udviklet til den eventyrlystne naturelsker, der begiver sig på krævende ture og udfordrende opgaver i naturen. Slidstyrken og fleksibiliteten er ekstrem – og med exceptionel åndbarhed via 4 ventilations lynlåse

kr.999.00

TYRA PRO EXTREME OUTDOOR BUKSER FRA NORTHERN HUNTING

Perfekt til: Krævende dage i naturen

Tyra pro explorer pants til kvinder, er udviklet til den eventyrlystne naturelsker, der begiver sig på krævende ture og udfordrende opgaver i naturen. Slidstyrken og fleksibiliteten er ekstrem – og med exceptionel åndbarhed via 4 ventilations lynlåse. Outdoor bukserne er fyldt med detaljer som: Boot-hook, D-ringe, Justérbar talje, Justérbar og fleksibel fod, mobillomme, 5 multifunktionslommer og yderligere klargjort til brug sammen med easy-attach Hjalm selerne fra Northern Hunting. Bukserne er fuldt Oekotex 100 certificerede.

Tyra pro outdoor bukserne er komfortable, funktionelle og ventilerende.

 

ir0vUdvLpsucBCyAZE72tmQrASsBK4HDWgIWQA7r5rPMWwlYCVgJZE4CFkAyJ3tbspWAlYCVwGEtgf8CoS4LbqqYZckAAAAASUVORK5CYII=

OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeringen skaber tryghed og sikkerhed for at produktet og alle dets delkomponenter er testet og tjekket for skadelige stoffer. Produktet er altså totalt uskadeligt for menneskers helbred. Certificeringen gives af uafhængige OEKO-TEX®-institutter.

 

EXPLORER PANTS er en essentiel produktlinje, når det handler om high performance outdoor bukser og shorts. Produkterne er udviklet med ekstrem åndbarhed, fleksibilitet og slidstyrke for øje – for at sikre holdbarhed og komfort i selv det mest krævende terræn under høj aktivitets niveau. Alle produkter er fuldt OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret.

Northern Hunting – TYRA PRO Dark green – outdoorbuks

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , , ,

Indkøbskurv