Northern Hunting – GROA Opt2 / Orange

Fordele
  • Vendbar jakke
  • ADDVENTEX™ WIND vandtæt membran
  • Certifieret TECL-WOOD™ Optima 2 camouflage

kr.1,500.00

GROA VENDBAR CAMOUFLAGE JAKKE TIL JAGT OG OUTDOOR FRA NORTHERN HUNTING

Perfekt til: Allround jagt og hundeførere

Groa vendbar camouflage jakke er et gennemført design i et slidstærkt, vendbart materiale. På den ene side licenseret Tecl-Wood camouflage print, inspireret af farver fra nordisk natur. På den anden side blaze/HiVis Tecl-Wood camouflageprint til brug i sikkerhedskritiske situationer. GROA jagtjakken er en funktionel og lydløs vendbar jagtjakke udstyret med en ADDVENTEX WIND membran. Et fuldendt design som egner sig til alle jagtformer. Jakken er lavet i en feminin figur, som fremhæver de kvindelige former.

 

Groa jagtjakke er vendbar, med begge sider i licenseret TECL-WOOD camouflage, i grøn og HiVis Blaze

 

Det licenserede TECL-WOOD™ OPTIMA 2 camouflagemønster er udviklet for at få dig til at forsvinde i de mellem- og nordeuropæiske skove i efteråret og vinteren. Det digitale camouflage mønster slører den menneskelige silhuet for at gøre dig usynlig over for vildtet, da vildtets syn er baseret på skygger.

muRCSMUH193 T2DOVBlhs7eSuLsM1VYkEPUCWP Pb5jtwMEjNUIxV8h3jgpXfGRju0wJHGYiGDL pPDD3fN Lm3MLigvEWZNjnX2 EMvbm8ai84CT xw5moIkqnEPeieHLSYH 5 ZJ70meDidl497 A

Den licenserede ADDVENTEX™ WIND membran afviser al vind fra at trænge igennem og fra at nedkøle din kropstemperatur. Åndbarheden er samtidig høj, for at forhindre kropsfugt i at kondensere. Det perfekte valg på kolde, tørre og blæsende dage i naturen.

 

RKoYIYX48tQ35SQfpowdkMDhKSkr4sTIQ2sQbdyq2j1FLZg78YJIkgN 5 4zZpV3LZ2i4NCq9M4Bvb65OhfUiToKrbM2nMzNj krKAM8WcChfuV6HgLj2pX7Lzi3Z7R0gq9ck8w9Jg YYD0O76NS2Q

OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeringen skaber tryghed og sikkerhed for at produktet og alle dets delkomponenter er testet og tjekket for skadelige stoffer. Produktet er altså totalt uskadeligt for menneskers helbred. Certificeringen gives af uafhængige OEKO-TEX®-institutter.

GROA Opt2 / Orange

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , , ,

Indkøbskurv