Northern Hunting – ASFRID AUD Opt2 jagtbukser

5 års garanti

Asfrid Aud camouflage jagtbukser er designet i et exceptionelt lydløst vand- og vindtæt letvægtsmateriale, der gør jagten komfortabel og ubesværet

kr.1,000.00

ASFRID AUD CAMOUFLAGE JAGTBUKSER TIL JAGT OG OUTDOOR FRA NORTHERN HUNTING

Perfekt til: Allround jagt

Asfrid Aud camouflage jagtbukser er designet i et exceptionelt lydløst vand- og vindtæt letvægtsmateriale, der gør jagten komfortabel og ubesværet. Tecl-Wood camouflageprintet er udviklet specielt til nordiske skove, og gør jagtjbukserne perfekte til både jagt fra post og pürsch. For optimal åndbarhed, er der tilført ventilation med lynlås på ydersiden af lårlommerne. Asfrid Aud jagtbukserne er udstyret med en ADDVENTEX 5.8 membran samt tapede sømme, der gør dem ekstra modstandsdygtige overfor vådt vejr. Jagtbukserne er højere i taljen bag på for optimal isolation, specielt ved siddende jagt. Behageligeheden og letheden i disse bukser kommer du til at elske. Northern Hunting laver jagttøj, hvor kvindens behov og figur er i fokus.

 

Asfrid Aud camouflage jagtbukser i let og stærk kvalitet, som er vandtæt og vindtæt

 

8UVWnb8AAAAAElFTkSuQmCC

Det licenserede TECL-WOOD™ OPTIMA 2 camouflagemønster er udviklet for at få dig til at forsvinde i de mellem- og nordeuropæiske skove i efteråret og vinteren. Det digitale camouflage mønster slører den menneskelige silhuet for at gøre dig usynlig over for vildtet, da vildtets syn er baseret på skygger.

Funktionalitet

  • Breathable
  • Silent
  • Ventilation
  • Waterproof
  • Windproof
  • LicensedCamouflage

Northern Hunting – ASFRID AUD Opt2 jagtbukser

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , , ,

Indkøbskurv