GATEWAY1 – Rainwalker 6 – sort

Gateway1 Rainwalker 6″ er den ultimative støvle for dem, der ønsker komfort og kvalitet i ét. Lavet af vulkaniseret naturgummi, byder disse støvler på varig holdbarhed, mens den formstøbte EVA indersål med stødabsorberende puder giver dig komfort hele dagen. Den specialdesignede All-terrain gripper 2.0™ ydersål sikrer dig et solidt greb på alle overflader. Med en 4 mm neopren foring, der har fugttransporterende egenskaber, holdes dine fødder tørre og komfortable. Disse støvler er designet til at passe kvindens unikke fodform, hvilket betyder, at du får en støvle, der sidder som en handske. Ideel til friluftsliv, disse støvler er så komfortable og stødabsorberende som en løbesko. De er lette, stilfulde og praktiske, og du kan hurtigt få dem på og af.

kr.899.00

  • Komfort isolering: ned til -20 grader
  • Lavet i vulkaniseret og åndbart naturgummi
  • Med midtersål lavet efter inspiration fra løbesko
  • Skridsikker ydersål

Rainwalker er en kort gummistøvle fra Gateway1 med komfort og pasform i top.

Gateway1 Rainwalker Lady 6″ er lavet i smidigt og fleksibelt naturgummi, har en coil fugttransporterende lining og er foret med en 4 mm tyk neopren. Denne foring har en isolerende funktion og kan holde dine fødder varme helt ned til -20 grader.

Det danske firma Gateway1 er kendt for at lave slidstærke støvler til jagt og outdoor og med komfort – og denne gummistøvle Rainwalker er ikke en undtagelse. Med sin stødabsorberende mellemsål og svangstøtte er dette par gummistøvlers komfort lavet efter inspiration fra en løbesko. Det er derfor en gummistøvle, du kan holde ud at gå i en hel dag, om det er i stalden, til ridestævner eller på gåture i naturen.

GATEWAY1 – Rainwalker 6 – sort

 

 

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , ,

Indkøbskurv