Frigg

Hvem er Frigg?
I nordisk mytologi var Frigg gudinde af ase-slægten og gift med Odin. Hendes visdom gjorde, at Odin ofte søgte råd hos hende, og også list og snilde mestrede hun. Frigg menes at betyde ”Den elskede” eller ”hustru”, og menneskene bad til hende for beskyttelse af især børn. Mest kendt er sagnet, hvor Frigg indgik aftale med alting i verden om aldrig at skade sønnen Balder – kun misteltenen tog hun ikke i ed, og netop den blev Balders endeligt.

kr.219.00kr.579.00

Lækre råvarer
UniQ NordicGolds Frigg til voksne katte bygger på det helt enkle princip, at kun de bedste råvarer er gode nok til vores katte. Frigg er derfor fremstillet af rene nordiske råvarer, fisk og krill fra Nordsøen, proteinrig kylling, vitaminrige grøntsager og langtidstørrede økologiske urter. Frigg har en god og positiv effekt på din kats fordøjelse, pels og immunforsvar samt led og bevægeapparat. Et højt indhold af særlige fibre og olier forebygger hårboller effektivt.

Skånsomt produceret

Katte er rovdyr og kødædere fra naturen. Men katten spiser ikke hvad som helst, og vi er overbevist om, at de helst spiser mad af god kvalitet, der er produceret skånsomt. Derfor undgår vi at opvarme den koldpressede økologiske rapsolie og de lagtidstørrede økologiske urter. Frigg har et højt indhold af proteiner fra både fisk, krill og kylling – en varieret sammensætning, der sikrer din kats behov for essentielle aminosyrer.
En sund hud og glansfuld pels sikres af det naturlige indhold af omega 3 og omega 6 fedtsyrer. Din kats tarmflora er vigtig. Frigg sikrer en tarmflora, der holder din kats mave sund.

Også velegnet til katte med pelsproblemer

Frigg er helt fri for korn og gluten og indeholder hverken køderstatning, proteinerstatning, knoglemel, eller kunstige farve- og aromastoffer.
Derfor kan du trygt give din kat Frigg, også hvis den har svære udfordringer med pelsen

Vægt N/A
Kg

10 kg, 3 kg

Indkøbskurv