Freja

Til mor og hvalp
Nærende kost med masser af proteiner, mineraler og understøttende økologiske urter, sørger for en sund og harmonisk udvikling hos både mor og hvalp.
Korn og glutenfri

kr.219.00kr.579.00

Et godt og sundt hundeliv begynder allerede, mens hvalpene vokser i livmoderen. Når hvalpene begynder at die hos deres mor, henter de alle næringsstoffer fra modermælken, så hun skal have nok til sig selv og de nyfødte hvalpe. Inden længe begynder hvalpene selv at spise, og den kost, de får i prægningsperioden, er afgørende for en sund og harmonisk udvikling.Ud over al den støtte, kærlighed og omsorg, du giver din drægtige hund og lidt senere nyfødte hvalpe, har både mor og hvalpe brug for ekstra nærende kost med masser af proteiner og mineraler.

Det er du sikret når du fodrer med Freja til mor og hvalp.

Frejas høje indhold af proteiner og mineraler er nøje tilpasset hvalpenes vækst. Hvalpene vokser således hverken for hurtigt eller langsomt, hvilket forebygger ledgener og følgesygdomme senere i livet. Samtidig indeholder Freja specielle urter, der tilgodeser og understøtter hvalpen og den unge hunds behov. De langtidstørrede, økologiske urter har særlig positiv effekt på fordøjelsen og immunforsvaret.

Flere af urterne indeholder naturlige stoffer, der reducerer behovet for ormekure, idet de forebygger og bekæmper indvoldsorm og parasitter.

Freja er fri for korn og gluten.

Vægt N/A
Kg

10 kg, 3 kg

Indkøbskurv