DEERHUNTER – Lady Roja Bukser – drivtømmer

Til de forårs- og sommerdage, hvor du bevæger dig rundt i udfordrende terræn eller søger langt ind i vildnisset, vil du foretrække et par komfortable bukser med en god pasform og stor bevægelsesfrihed – Her skuffer Lady Roja-bukserne ikke! Med elastik i taljen, formsyede knæ og forstærkninger nederst på benene giver bukserne dig mulighed for at bevæge dig frit overalt i terrænet på dine eventyr i naturen. Med både forlommer, lårlommer og en baglomme med skjult lynlås er DEERHUNTER – Lady Roja Bukser – drivtømmer meget alsidige samtidig med, at de gør det nemt at have alt, hvad du har brug for, ved hånden.

kr.799.00

Elastik i taljen

Til forlommer

To lårlommer med skjult lynlås

Knivlomme indvendigt i venstre lårlomme

Baglomme med skjult lynlås

Forformede knæ

4-vejs strækbare stofdele for øget mobilitet og god pasform

Forstærkning nederst på benene

Justerbar ved anklerne med strop og velcro

Materialer

Yderstof 65% polyester / 35% Bomuld

Skyllemiddel må ikke anvendes

Vaskes med vrangen ud

Vaskes med lignende farver

Finvask, max. 40 °C

Må ikke bleges

Ingen tumblertørring

Hængetørre

Strygning ved middel temperatur, max. 150 °C

Tåler rensning

4-vejs-stræk

4-vejs-stræk

Når du vælger jagttøj, og kravet er maksimal fleksibilitet, bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge produkter fra Deerhunter med 4-vejs-stretch. Jagttøj med 4-vejs-stretch er elastisk i både længden og bredden, så du nemt kan bevæge dig, uden at tøjet sætter begrænsninger.

Forstærkning

Forstærkning

Skal du pürsche dig frem til drømmebukken, eller gå gennem et hårdført terræn er dit jagttøj ekstra udsat. Her er det nødvendigt med ekstra forstærkning og slidstærkt materiale.

Åndbar

Åndbar

Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

Deer-Dura forstærkning

Deer-Dura forstærkning

Krævende jagt kræver ekstra forstærkning. Derfor har Deerhunter udviklet forstærkningen ”Deer-Dura” – som gør dit jagttøj ekstrastærkt på udsatte områder som eksempelvis knæ og albuer.

OEKOTEX

DEERHUNTER – Lady Roja Bukser – drivtømmer

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , , ,

Indkøbskurv