DEERHUNTER – Lady Raven Bukser – Elmwood

Lady Raven bukserne fra Deerhunter er alsidige, praktiske og perfekte til vandreture under åben himmel. De er designet til at give dig fuldstændig bevægelsesfrihed, når du er på opdagelse i naturens store vidder, og de kan klare udfordrende terræn og svingende temperaturer. Såvel holdbarheden som overlegen komfort er sikret med forstærkninger bagpå, ved knæene og nederst på buksebenene. Bukserne er desuden udstyret med den holdbare Deer-Tex® Performance Shell® membran, som holder dig tør, selv når elementerne raser.

kr.1,499.00

Justerbar talje med elastik, strop og velcro

To forlommer med lynlås

1 lomme på benet med lommeklap

Formsyede knæ

Lynlås på den nederste del af benet med trykknap

Forstærkende materiale ved ryggen, knæ og nedre ben

Materialer

Yderstof 100% Polyester
Forstærkning 100% Polyamid
Foer 100% Polyester

Skyllemiddel må ikke anvendes

Vaskes med lignende farver

Finvask, max. 30 °C

Må ikke bleges

Ingen tumblertørring

Hængetørre

Tåler ikke strygning

Tåler ikke rensning

 • 2-vejs-stræk

  2-vejs-stræk

  Kræver dit jagttøj ekstra bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge et af Deerhunters produkter med stretch. Ved brug af materialer med 2-way-stretch, bliver jagttøjet strækbart, hvilket øger din bevægelighed.

 • Forstærkning

  Forstærkning

  Skal du pürsche dig frem til drømmebukken, eller gå gennem et hårdført terræn er dit jagttøj ekstra udsat. Her er det nødvendigt med ekstra forstærkning og slidstærkt materiale.

 • Vandafvisende

  Vandafvisende

  Produkter imprægneret med vandafvisende behandling er vand- og smudsafvisende. Pletter er lette at fjerne og produktet får en glat overflade.

 • Åndbar

  Åndbar

  Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

 • Vindtæt

  Vindtæt

  Vælger du et af Deerhunters produkter med membran, får du automatisk et produkt der er vindtæt. Vindtæthed er beklædningens evne, til at holde vind ude. Sidder du længe stille i stiv kuling, vil du hurtigt sætte pris på den vindtætte egenskab. Vindtæt jagttøj er med til at holde dig varm, så du kan fokusere på jagten.

 • Tapede sømme

  Tapede sømme

  Når tøj bliver syet, kommer der små huller i stoffet ved sømmene. For at undgå der kan slippe fugt igennem disse huler, kan man tape sømmene. Man sikrer simpelthen de sårbare områder for at øge et produkts vandtæthed

 • 100% vandtæt

  100% vandtæt

  Vådt og gennemblødt jagttøj kan hurtigt ødelægge en god jagtoplevelse. Derfor anbefaler Deerhunter altid vandtætte produkter til jagt i regnvejr. En speciel kombination af materialevalg og forarbejdning, gør det muligt at udvikle produkter som er 100% vandtætte.

 • Vandtæthed og Åndbarhed - 10.000/8.000

  Vandtæthed og Åndbarhed – 10.000/8.000

  Vandtæthed måles i ”millimeter vandsøjletryk”. Vandsøjletrykket måles ved at et rør fyldt med vand placeres ovenpå stoffet, så et stof med en vandtæthed på f.eks. 5.000 mm vil holde vandet ude fra et rør der er 5 meter (5.000 mm) højt. Et stof med en vandtæthed på f.eks. 10.000 mm, kan klare et 10 meter (10.000 mm) højt rør. MVP angiver en membrans åndbarhed. MVP værdien er et udtryk for den mængde vanddamp, der kan fordampe igennem 1 kvadratmeter af membranen på 24 timer. Et produkt med en åndbarhed på f.eks. 5.000 kan således ”ånde” 5.000 gram (5 liter) vanddamp pr. kvadratmeter pr. døgn.

 • Membrangaranti

  Membrangaranti

  5 års garanti på produktionsfejl i Deer-Tex® membranen. Garantien på Deer-Tex® Membranen dækker kun produktionsfejl.

 • DEER-TEX® Performance Shell

  DEER-TEX® Performance Shell

  En Deer-Tex Performance Shell membran er lamineret på bagsiden af den ydre metervare og tapet i alle sømme, hvilket gør den 100% vandtæt. Denne membran udmærker sig ved at være meget let, og den bliver derfor brugt til Deerhunters mere tekniske produkter.

 • Deer-Dura forstærkning

  Deer-Dura forstærkning

  Krævende jagt kræver ekstra forstærkning. Derfor har Deerhunter udviklet forstærkningen ”Deer-Dura” – som gør dit jagttøj ekstra slidstærkt på udsatte områder som eksempelvis knæ og albuer.

 • YKK

  YKK

  Hos Deerhunter stiller vi høje krav til de lynlåse der sættes i vores jagttøj. Derfor har en stor del af vores produkter YKK lynlåse – en verdenskendt registreret kvalitetslynlås..

DEERHUNTER – Lady Raven Bukser – Elmwood

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , ,

Indkøbskurv