DEERHUNTER – Lady Caroline Vatteret Vest – dark prune

Den praktiske, varme og smukt designede, vatterede DEERHUNTER – Lady Caroline Vatteret Vest – dark prune er en perfekt og alsidig tilføjelse til din efterårs- og vintergarderobe. Denne vest kan give ekstra varme over en langærmet top eller bruges som isoleret lag under en jakke, når vejret viser tænder, og samtidig kan den pifte et afslappet eller funktionelt outfit lidt op. De strikkede kontrastpaneler langs siderne og skuldrene giver en kropsnær pasform og ekstra komfort, mens vatteringen foran og bagpå gør den varm og vindtæt. Tre forlommer med lynlås fuldender vestens enkle, men særdeles praktisk design.

kr.599.00

  • Tre forlommer med lynlås
  • Kontraststrikket stof langs siderne og skulderpartierne for bedre pasform og øget komfort
  • Elastik kantbånd ved ærmegab og bund
  • Behagelig og åndbar vest til alle udendørsaktiviteter

Materialer

Yderstof 100% polyester
Kontrastmetervare 100% polyester
Foer 100% polyester
Fyld 100% polyester
2-vejs-stræk

2-vejs-stræk

Kræver dit jagttøj ekstra bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge et af Deerhunters produkter med stretch. Ved brug af materialer med 2-vejs-stretch, bliver jagttøjet strækbart, hvilket øger din bevægelighed.

Isolerende

Isolerende

Skal du på jagt i meget lave temperaturer er det en fordel at vælge jagttøj med isolering. Vattering eller isolering har det formål at holde dig varm. Det er vigtigt at kunne opretholde en stabil kropstemperatur hele dagen, så du ikke kommer til at fryse.

DEER-TEX® Temp

DEER-TEX® Temp

Tre-lags vattering lavet af fiber, som er smeltet ved lav varme. Den unikke struktur giver en ekstraordinær blødhed. Deer-Tex® Temp opsamler kropsvarmen, og overfladematerialet bevirker, at varme indkapsles i lagene og isoleret kroppen.

DEERHUNTER – Lady Caroline Vatteret Vest – dark prune

Vægt N/A
Størrelse

, , , , ,

Indkøbskurv