DEERHUNTER – Lady Beth Vatteret Vest – Dark Olive

For det eventyrlystne friluftsmenneske er forskellige lag en vigtig del af udegarderoben i mildt vejr. Lady Beth Vatteret Vest – Dark Olive er det perfekte valg til alle dine forårs- og sommervandreture eller jagtekspeditioner. Med sin isolerede vattering, en central lynlås, bløde strikpaneler i siden samt elastik i talje og ærmeåbninger sikrer Lady Beth både komfort og bevægelsesfrihed dagen lang på dage, hvor du har brugt lidt varme.

kr.599.00

  • Brystlomme med lynlås
  • To forlommer med skjult lynlås
  • Kontraststrik langs siden og skulderdelen for bedre pasform og komfort
  • Elastik kantbånd ved ærmeåbning og forneden

Materialer

Yderstof 100% polyamid
Kontrastmetervare 100% polyester
Kropsfoer 100% polyester
Fyld 100% polyester
2-vejs-stræk

2-vejs-stræk

Kræver dit jagttøj ekstra bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge et af Deerhunters produkter med stretch. Ved brug af materialer med 2-vejs-stretch, bliver jagttøjet strækbart, hvilket øger din bevægelighed.

Isolerende

Isolerende

Skal du på jagt i meget lave temperaturer er det en fordel at vælge jagttøj med isolering. Vattering eller isolering har det formål at holde dig varm. Det er vigtigt at kunne opretholde en stabil kropstemperatur hele dagen, så du ikke kommer til at fryse.

DEER-TEX® Temp

DEER-TEX® Temp

Tre-lags vattering lavet af fiber, som er smeltet ved lav varme. Den unikke struktur giver en ekstraordinær blødhed. Deer-Tex® Temp opsamler kropsvarmen, og overfladematerialet bevirker, at varme indkapsles i lagene og isoleret kroppen.

DEERHUNTER – Lady Beth Vatteret Vest – Dark Olive

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , ,

Indkøbskurv