DEERHUNTER – Lady Beth Vatteret Jakke med strik

Den vatterede Lady Beth jakke er let og smart, men samtidig varm nok til kolde forårsdage og kølige sommeraftener. For- og bagside er quiltet i et moderne design af denne klassiske stil, mens lommerne med lynlåslukning gør jakken endnu mere praktisk. Det strækbare kontraststof, der er anvendt på begge ærmer og til sidepanelerne, sikrer optimal komfort og pasform. Foret af Deer-Tex® Temp gør jakken utrolig varm og blød – perfekt til det eventyrlystne friluftsmenneske.

kr.699.00

  • Strækbart kontrastmateriale ved ærmet og i siden for bedre komfort
  • Quiltet foran og bagpå
  • 3 forlommer med lynlås

Materialer

Yderstof 100% polyamid
Kontrastmetervare 100% polyester
Kropsfoer 100% polyester
Fyld 100% polyester
2-vejs-stræk

2-vejs-stræk

Kræver dit jagttøj ekstra bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge et af Deerhunters produkter med stretch. Ved brug af materialer med 2-vejs-stretch, bliver jagttøjet strækbart, hvilket øger din bevægelighed.

Isolerende

Isolerende

Skal du på jagt i meget lave temperaturer er det en fordel at vælge jagttøj med isolering. Vattering eller isolering har det formål at holde dig varm. Det er vigtigt at kunne opretholde en stabil kropstemperatur hele dagen, så du ikke kommer til at fryse.

DEER-TEX® Temp

DEER-TEX® Temp

Tre-lags vattering lavet af fiber, som er smeltet ved lav varme. Den unikke struktur giver en ekstraordinær blødhed. Deer-Tex® Temp opsamler kropsvarmen, og overfladematerialet bevirker, at varme indkapsles i lagene og isoleret kroppen.

DEERHUNTER – Lady Beth Vatteret Jakke med strik

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , ,

Indkøbskurv