DEERHUNTER – Lady Anti-Insect Skjorte med HHL behandling

Uanset om du er ude at lufte hunde, vandrer i bjergene eller nyder en weekendtur, kan insekter være en plage om foråret, i høj- og sensommeren, for slet ikke at tale om efteråret. Derfor er denne skjorte med insektafvisende behandling uundværlig til dine udendørs oplevelser. Skjorten beskytter mod insekter, og den insektafvisende behandling bevares selv under vask. Netventilationen bagpå er åndbar, og designet fuldendes af en brystlomme og en sidelomme, så du har det nødvendige ved hånden.
Lækker let skjorte, du bare MÅ eje:

kr.799.00

Insektbeskyttelse mod myg, flåter, myrer og fluer

Mindst 60% af behandlingen vil være tilbage efter 20 vaske

Skjorte med logo trykknapper

Brystlomme med lynlås

Sidelomme med skjult lynlås

Rygventilation med net

Feminin pasform

Yderstof 92% Polyamid / 8% Elastan
Letvægt

Letvægt

Letvægtstøj fra Deerhunter er med til at skabe en behagelig jagtoplevelse og giver dig samtidig ekstra bevægelsesfrihed uden at tynge dig ned.

4-vejs-stræk

4-vejs-stræk

Når du vælger jagttøj, og kravet er maksimal fleksibilitet, bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge produkter fra Deerhunter med 4-vejs-stretch. Jagttøj med 4-vejs-stretch er elastisk i både længden og bredden, så du nemt kan bevæge dig, uden at tøjet sætter begrænsninger.

Vandafvisende

Vandafvisende

Produkter imprægneret med vandafvisende behandling er vand- og smudsafvisende. Pletter er let at fjerne og produktet får en glat overflade.

Åndbar

Åndbar

Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

HHL-teknologi - Vital beskyttelse

HHL-teknologi – Vital beskyttelse

Vital Protection er en yderst effektiv, markedsledende anti-insektbeskyttelsesteknologi. Vital Protection beskytter brugeren og stofferne mod bidende insekter. Ud over at give slutbrugeren en essentiel sundhedsbeskyttelse og ro i sindet, hæmmer Vital Protection også lugtfremkaldende bakterier og grundbrydning.

DEERHUNTER – Lady Anti-Insect Skjorte med HHL behandling

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , ,

Indkøbskurv