DEERHUNTER – Lady Anti-Insect Bukser med HHL behandling

På alt fra lange vandreture til campingweekender er myg, flåter, myrer og fluer nogle af de mest almindelige insekter, du vil støde på. Vores DEERHUNTER – Lady Anti-Insect Bukser med HHL behandling insektafvisende damebukser er uundværlige til alle forårets og sommerens eventyr! Disse letvægtsbukser med 4-vejs stræk sikrer ekstra bevægelsesfrihed. Elastik i taljen, formsyede knæ, forstærket sæde og justerbare ankler med strop og velcro garanterer øget komfort hele dagen. Et væld af forskellige lommer gør bukserne meget anvendelige, mens en baglomme med skjult lynlås giver mulighed for sikker opbevaring af værdigenstande.

kr.899.00

Insektbeskyttelse mod myg, flåter, myrer og fluer

Elastik i taljen

Til forlommer

To lårlommer med læg og skjult lynlås

Baglomme med skjult lynlås

Forformede knæ

Forstærkning bagpå, på knæ og paspolerede lommer

Justerbar ved anklerne med strop og velcro

Mindst 60% af behandlingen vil være tilbage efter 20 vaske

Materialer

Yderstof 92% polyamid / 8% elasthan
Forstærkning 100 % polyamid
4-vejs-stræk

4-vejs-stræk

Når du vælger jagttøj, og kravet er maksimal fleksibilitet, bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge produkter fra Deerhunter med 4-vejs-stretch. Jagttøj med 4-vejs-stretch er elastisk i både længden og bredden, så du nemt kan bevæge dig, uden at tøjet sætter begrænsninger.

Forstærkning

Forstærkning

Skal du pürsche dig frem til drømmebukken, eller gå gennem et hårdført terræn er dit jagttøj ekstra udsat. Her er det nødvendigt med ekstra forstærkning og slidstærkt materiale.

Letvægt

Letvægt

Letvægtstøj fra Deerhunter er med til at skabe en behagelig jagtoplevelse og giver dig samtidig ekstra bevægelsesfrihed uden at tynge dig ned.

Vandafvisende

Vandafvisende

Produkter imprægneret med vandafvisende behandling er vand- og smudsafvisende. Pletter er let at fjerne og produktet får en glat overflade.

Åndbar

Åndbar

Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

HHL-teknologi - Vital beskyttelse

HHL-teknologi – Vital beskyttelse

Vital Protection er en yderst effektiv, markedsledende anti-insektbeskyttelsesteknologi. Vital Protection beskytter brugeren og stofferne mod bidende insekter. Ud over at give slutbrugeren en essentiel sundhedsbeskyttelse og ro i sindet, hæmmer Vital Protection også lugtfremkaldende bakterier og grundbrydning.

Deer-Dura forstærkning

Deer-Dura forstærkning

Krævende jagt kræver ekstra forstærkning. Derfor har Deerhunter udviklet forstærkningen ”Deer-Dura” – som gør dit jagttøj ekstrastærkt på udsatte områder som eksempelvis knæ og albuer.

DEERHUNTER – Lady Anti-Insect Bukser med HHL behandling

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , , ,

Indkøbskurv