DEERHUNTER – Approach Kasket

Denne one-size DEERHUNTER – Approach Kasket kommer, ligesom både jakke og bukser i samme serie, med en vandafvisende behandling samt en Deerhunter® Stormliner® membran, som øger produktets vindtæthed. Kasketten er lavet i 100% polyester og matcher resten af Approach serien helt perfekt med sit lette, åndbare og lydløse design.

kr.299.00

  • Justerbar med gummistrop og velcro bagpå

Materialer:

Yderstof 100% Polyester, Fleece indvendigt
MPMVP WP 3000 mm/MVP 3000 g
2-vejs-stræk

2-vejs-stræk

Kræver dit jagttøj ekstra bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge et af Deerhunters produkter med stretch. Ved brug af materialer med 2-way-stretch, bliver jagttøjet strækbart, hvilket øger din bevægelighed.

Vandafvisende

Vandafvisende

Produkter imprægneret med vandafvisende behandling er vand- og smudsafvisende. Pletter er lette at fjerne og produktet får en glat overflade.

Åndbar

Åndbar

Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

Vindtæt

Vindtæt

Vælger du et af Deerhunters produkter med membran, får du automatisk et produkt der er vindtæt. Vindtæthed er beklædningens evne, til at holde vind ude. Sidder du længe stille i stiv kuling, vil du hurtigt sætte pris på den vindtætte egenskab. Vindtæt jagttøj er med til at holde dig varm, så du kan fokusere på jagten.

DEERHUNTER® Stormliner

DEERHUNTER® Stormliner

Deerhunter Stormliner membranen er typisk lamineret på den ydre metervare eller mellem to lag stof, og bruges på produkter uden tapede sømme. Deerhunter Stormliner membran giver mulighed for en meget høj grad af åndbarhed.

DEERHUNTER – Approach Kasket

Vægt 0.2 kg
Indkøbskurv