Blundstone 1609 – Classic Comfort antique brown – Chelsea støvle

Chelsea støvle

kr.1,695.00

HVORDAN PASSER DE?

Støvlerne kører normal i størrelse. Bestil en halv størrelse op for en bredere pasform.

Et mere smidigt læder med læderfor for komfort betyder, at disse støvler vil have en mere afslappet pasform fra starten.

Det bløde, smidige læder i disse støvler giver en mere slidt følelse fra den allerførste brug og vil tage kortere tid at forme sig efter din fod.

Alt hvad du elsker ved vores originale støvler, skruet op til max. Smidigt læder, læderforet. Mere komfort. Mere beskyttelse. Flere steder at se og gå.

SPECIFIKATIONER:

– Antik brunt premium vandafvisende læder
– Sort elastisk side
– Læderforet
– Slidstærk TPU ydersål
– Polstret mellemsål for komfort
– SPS Max Comfort system for enestående stødabsorbering
– Aftagelig fodseng med XRD® teknologi i hælens slagzone for stødabsorbering og komfort
– Ekstra sæt fodsenge til tilpasset pasform

PLEJE DETALJER:

– Først skal du fjerne alt sammenklumpet snavs på dine støvler med en blød børste eller fugtig klud, og lad dine støvler lufttørre. Sørg for, at dine støvler er væk fra direkte sollys eller varmeapparater, da de vil udtørre læderet.

– Påfør læderlak, spray eller creme på læderet for at hjælpe med at vedligeholde dine støvler. Hvis du bruger en pudselak for første gang, så prøv den på et iøjnefaldende område af støvlen for at kontrollere, om det ændrer farven eller udseendet.

– Hvis du bruger en polermiddel, påfør en lille mængde læderrens på en pudseklud eller børste og gnid på skoen i cirkulære bevægelser.

Vægt N/A
Størrelse

, , , ,

Indkøbskurv