AVIGNON – Mora Mid_sort gummistøvle med neopren

Den perfekte støvle, der sidder behageligt på foden og er let med god komfort.

kr.1,295.00

Let og fleksibel vandtæt gummistøvle med neopren

Den perfekte støvle til al slags vejr. Sidder behageligt på foden og er let med god komfort. Vandtæt som en gummistøvle, med 4 mm SCR neopren, holder den varmen omkring foden og benet.

Neopren er et varmeisolerende materiale, der effektivt bevarer fodens varme. Neopren foring i MORA er SCR-klassificeret og består af en blanding af neopren og syntetisk fremstillet polymer SBR. Forbindelsen giver elasticitet ved lave temperaturer og høj isoleringsevne. Grundlæggende er disse skummaterialer lukkede celler, så fugt ikke trænger ind, hvilket giver støvlen høj isolering og gør den lettere.

Stabil og let ydersål, Skywalker®, i gummi. Omkring støvlens fod-, hæl- og tåområde er der yderligere forstærkning for at stabilisere foden i støvlen.

MORA støvlen har en læst i fuld bredde, er helt vandtæt og lavet af blødt, smidigt naturgummi rundt om hele foden og op over anklen. Bagerst er der kick-off, som gør det nemt at tage støvlen af. Håndtaget er let at folde ned. For i sort nylon.

Komfort vurdering – ned til minus 15 grader

Komfortvurderingen og antallet af grader for produktet betyder, at beskyttelseszonen i bagagerummet kan påvirkes af eksterne faktorer som vind, fugt, aktivitetsniveau (uanset om brugeren er stille eller bevæger sig) og den temperatur, produktet bruges ved. De bedste betingelser er en pasform, der bevarer et luftgab omkring foden, så den genererede egen varme opretholdes. Det er også vigtigt hvilket materiale du har omkring foden, her anbefales sokker og sokker lavet af merinould.

Pleje instruktioner til neopren støvler

Ydersiden af støvlen holdes ren med en blød svamp med mildt rengøringsmiddel og lunkent vand. Lad tørre ved stuetemperatur, ikke i et varmeskab eller af radiatorer.
Gummiet på støvlen er lavet af naturmateriale, og har de samme egenskaber som læder, og skal plejes i overensstemmelse hermed. Rengør med mildt rengøringsmiddel og lunkent vand og tør det af med en klud. Behandl derefter med polish til gummistøvler, for at holde gummiet blødt og forhindre revner.

Når gummistøvler ikke bruges i længere tid eller efterlades ubeskyttede i solskin, kan de udvikle et hvidt voksagtigt lag på ydersiden. Dette skyldes ikke en defekt i gummiet, denne voks er der for at beskytte dine støvler mod ældning og kan let fjernes ved at tørre af med en fugtig klud.

HUSK at behandle støvlen for længere holdbarhed – køb denne: https://hunoghund.dk/vare/sentz-rubber-boot-care/

AVIGNON – Mora Mid_sort gummistøvle med neopren

Vægt N/A
Størrelse

, , , , , ,

Indkøbskurv